okt
15
zo
The Black River Roots ( Entree gratis ) @ muziekcafe de tibbe
okt 15 @ 16:00 – 19:00

Bluesy Americana band met Nederlandse roots. Deze vijfkoppige band ademt als een hechte muzikale familie.

Een femme fatale op zang, opwindende gitaarsolo’s, lazy drums en zompige bassen.

Eigen werk afgewisseld met verrassende covers van bijvoorbeeld Britney Spears of de Beatles. Gesmeed in een dusdanig ander jasje, dat het lijkt alsof het rechtstreeks uit Tennessee, Mississippi of Louisiana komt. Ja, dat kan… Ze weten daardoor de perfecte ambiance te creëren voor de echte muziekliefhebber.

Opgericht in 2021 met een debuut in het openluchttheater Tivoli -wat een succes bleek te zijn. Na een optreden in de uitzending van Djammen (RTV Drenthe) ging het rap en stonden ze te spelen op evenementen en podia zoals Oerol, Het Sterrenbos, Preuvenement, Vogelpop en Bochum Total (Duitsland).

Hun volgende droom? Een theatertour waarbij ze, naast muziek, rake persoonlijke verhalen vertellen met een gezonde dosis zelfspot.

Website

nov
19
zo
The Blueskings @ muziekcafe de tibbe
nov 19 @ 16:00 – 19:00

Blues N’Roots

Met onder andere Harbert Grezel (Herbie Blues)

Website

dec
17
zo
Williamstown inc. @ muziekcafe de tibbe
dec 17 @ 16:00 – 19:00

Williamstown Inc. brengt nummers van o.a. Joe Bonamassa, Walter Trout, Stevie Ray Vaughan en ZZ Top en wisselen dit af met minder bekend, maar niet minder boeiend, blueswerk.

Website

mrt
17
zo
Blond & Blue @ muziekcafe de tibbe
mrt 17 @ 16:00 – 19:00

Blond & Blue is een talentvolle Bluesband met een onverwacht en vernieuwend repertoire. Alles komt voorbij: Traditionele blues, rock/ blues/jazz….. altijd in een frisse jas en vol enthousiasme gebracht!
De vijfkoppige band die staat als een huis en garandeert een optimale muziekbeleving.